Huber Bräu - det lokale bryggeri

Skiferie i uge 02.2010

Huber Bräu - lokalt bryg 

Flot panorama-view fra tårnet som vi besøger - flere gange!

Startside med invitation

Send e-mail til rejselederen

Se vor rejseplan

FAQ - Frequently Asked Questions

Turen går til St. Johann in Tirol og:

- Steinplatte (begyndere + øvede)

- Zell am See (begyndere + øvede)

- SkiWelt inkl. Westendorf (øvede)

- Kitzbühel inkl. Kirchberg (øvede)

Huber Bräu procucerer også mørke og Weizen Bier

 
Invitation

Om St. Johann

Ugeprogram

Nyheder

Før tilmelding

Tilmelding

Indhold

Om St. Johann in Tirol

Her følger en kort beskrivelse af St. Johann in Tirol (670 m.o.h.).
Byen ligger i dalen Leuknertal, hvis prægtige natur er afgrænset mod nord af bjergkæden Wilder Kaiser og mod syd af Kitzbüheler Horn, med kælenavnet Kitz.

Smukt beliggende for foden af bjerget Kitzbüheler Horn (1.996 m) ligger den hyggelige by St. Johann, der helt velfortjent er et af de mest populære feriemål i Tyrol (på tysk Tirol).

Inde i byen ligger maleriske gamle bondegårde, typiske tyrolerhuse med malerier på murene og selvfølgelig svalegange med et - om sommeren - væld af blomstrende pelargonier.

Yderligere oplysninger finder du her: www.st.johann.tirol.at

Ud til hovedgaden ligger butikker, caféer med udendørs sommer-servering og restauranter, der byder på alt fra spændende egnsretter til det internationale køkken.

Går man fra logiet forbi Spar og Café Rainer, kommer man til by- midten, der nu er blevet til gågade. Midt i gågadesystemet ligger byens smukke, gule kirke, som absolut er et besøg værd - katolik eller ej.

Byens store svømmehal ligger ca. 400 m fra vort logi. Her er det bl.a. muligt at svømme via en sluse ud i den fri luft og nyde synet af de hvide bjergtinder fra det opvarmede bassin. Der er masser af sauna-faciliteter tilknyttet, og der ligger en ishockeybane som nabo.

Ud over skiløbet er der bl.a. mulighed for kælketur og hesteslædetur.


Restauranter

Der er mindst 6-7 restauranter og en café, der bør besøges under et ophold i St. Johann.

 1. Villa Masianco
  Villa Masianco byder på et virkelig godt internationalt køkken i en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger mellem vort logi og kabineliften. Bordbestilling er nødvendig.
  I Udkast til ugeplan er der lagt op til en ankomstmiddag her eller i Rialto om lørdagen, idet det sandsynligvis næppe bliver den eneste gang i løbet af skiferien, at du lægger din vej forbi.

 2. Die Lange Mauer
  Die Lange Mauer er en kinesisk restaurant (genbo til Villa Masianco) med et meget venligt personale. Der findes nogle glimrende flere retters menuer med and eller kylling til rimelig penge - og du bliver mæt! I frokosttimerne tilbydes der desuden en glimrende buffet. Søndag foreslås som kineseraften.

 3. La Rustica
  La Rustica ligger som genbo til vort logi. Det er en italiensk restaurant med særdeles glimrende pizzaer. Bordbestilling tilrådes. Holder lukket en dag om ugen - vist nok mandag. Tirsdag er derfor oplagt til "io parlo italiano".

 4. Huber Bräu
  Huber Bräu er det lokale bryggeri og ligger mellem stationen og vort logi. Her finder du lokale egnsretter - mest pølse, kylling og sauerkraut. Restauranten kan også benyttes til en god gang afterskiing. Her udskænkes nemlig nogle særdeles glimrende mørke Huber øl: "Tiroler Dunkel" og "Augustiner" samt den fortræffelige "Zwickl'n". Det foregår endda i bryggeritårnet med panoramaudsigt ud over byen. En oplagt mulighed til after-skiing stort set hver dag! Bordreservering er ikke muligt!

 5. Rialto
  Rialto, som er placeret lige over for stationen, tilbyder et om-fattende menukort lige fra pizza og til 2 personers menuer. Priserne er absolut rimelige, og man skal lede længe efter en så glimrende betjening. Bordbestilling tilrådes.

 6. Rhodos
  Rhodos er en lidt overset græsk restaurant (ca. 100 m forbi stationen) med et omfattende menukort og hyggelig indretning med enkelte borde i åben kamin rum.

 7. Café Rainer
  Ud over mange lækre kager byder Café Rainer også på dans om aftenen, og mandag aften arrangeres ofte Tiroler-Abend. Café Rainer ligger ca. 100 m fra vort logi.


Muligheder for afterskiing

Afterskiing er et vigtigt element i en skiferie i Østrig og kan ud over på Huber Bräu foregå på Max Pub, med parasolbar lige hvor skiløbet slutter eller på Pubben, der ligger som nabo til Villa Masianco lige på ruten mellem skiområde og vort logi. Der ligger også en Pub mellem vort logi og Café Rainer.
Man kan naturligvis også lave en pub-crawl - lokalt benævnt Hütten-Rally - oppe i skiterrænet, eller man kan hygge sig på et af de sidste pit-stop - Liftstüberl - under nedkørslen, før pisten slutter!

Mulighederne er til stede!


Siden er senest opdateret: 29. oktober 2009

Til sidetop
Blog for tilmeldte »

FAQ
»

FAQ - Frequently Asked Questions

Under nedennævnte emner findes respektive svar på FAQ: Frequently Asked Questions.

Rejseplan
»

Hvornår er der afgang? Hvordan rejser vi? Hvor mange gange skal vi skifte? Osv...
Logi »

Hvor skal vi bo? Er det centralt? Findes der en skibus i nærheden? Er der sauna? Osv...

Skiområde A og B »

Hvor ligger liften? Hvor ligger skiskolen? Hvor er begynderområdet? Osv...

Skileje »

Hvor ligger skiudlejningen? Hvad koster det? Kan jeg bytte lejet udstyr? Osv...

Skiskole »

Hvor er skiskolen? Hvor mange dage? Hvornår på dagen? Taler skilæreren dansk? Osv...

Hvorfor St. Johann? »

Hvorfor faldt valget på St. Johann in Tirol?

Værd at vide om Østrig »

Hvor mange indbyggere har Østrig? Hvad hedder hovedstaden i Tirol ? Osv...

Torben Hvolmgaard Sørensen © 2008